Sierk Rijkeboer – Bestellingen, Levering & Retourneren

Bestelling
Nadat je de aflever- en betaalgegevens hebt ingevuld, krijg je een overzicht van de gegevens die je hebt ingevoerd. Controleer deze informatie alsjeblieft goed. Je kunt fouten herstellen door terug te gaan in het bestelproces. Je plaatst een bestelling door op de pagina ‘Bevestigen’ op “BETALEN” te klikken. De overeenkomst tussen jou en Sierk Rijkeboer komt tot stand op het moment dat je op de bevestingspagina komt.

Levering
Je pakket wordt in samenspraak klaargezet en kan worden opgehaald bij Marc in Zwolle.

Retourneren
Je hebt het recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden binnen 14 dagen nadat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen. Dit betreft de zogenoemde bedenktermijn. Je kunt gebruik maken van jouw recht om de overeenkomst te ontbinden door ons te laten weten dat je de overeenkomst wenst te ontbinden (zoals per e-mail of per post).
Wanneer je ervoor kiest om de overeenkomst ten aanzien van een product te ontbinden, dan heb je de plicht om dit product zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen, te retourneren naar het adres van Sierk Rijkeboer (zie algemene voorwaarden). De directe kosten van retourverzending van het product aan Sierk Rijkeboer komen voor jouw eigen rekening.
Ingeval van ontbinding zoals bedoeld in artikel 7.1 restitueert Sierk Rijkeboer het voor het betreffende product betaalde bedrag (inclusief eventueel betaalde verzendkosten) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van het bericht dat je de overeenkomst wilt ontbinden, maar niet eerder dan nadat Sierk Rijkeboer het betreffende product retour heeft ontvangen of je kunt aantonen dat het product daadwerkelijk retour is gezonden. Wanneer je bij het plaatsen van je bestelling voor een andere verzendmethode dan de goedkoopste door Sierk Rijkeboer gehanteerde standaardlevering hebt gekozen, dan zal Sierk Rijkeboer de eventuele meerkosten daarvan bij ontbinding niet aan je terugbetalen.
Het recht van ontbinding zoals opgenomen in artikel 7.1 van de algemene voorwaarden is bedoeld om vast te stellen of het product past en of je het product daadwerkelijk wilt hebben. Het is je toegestaan om een product te gebruiken voor zover noodzakelijk om te verifiëren of je het product wilt hebben, net zoals je in een winkelruimte zou doen. Verdergaand gebruik van een product is van invloed op jouw ontbindingsrecht als nader bepaald in artikel 7.5.