masterclass

Opstoken voor mannen

van 21:00u tot 0:00u


De masterclass voor de man die meer richting zoekt in zijn leven.

30 euro

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Phone

OPSTOKEN VOOR MANNEN


We gaan de boel even lekker opstoken! 

We gaan even weg van de alledaagse sleur. Weg van de maandagochtend meetings, VRIMIBO's en overvolle agenda’s. Even weg van vrouw en kinderen. Even helemaal niks...... 

We stoken het vuur even lekker op onder het genot van een biertje en goede gesprekken over het leven. Wij gaan je opstoken om meer te vertellen dan je normaal zou doen. Vaak laten we ons leiden door onze omgeving. We maken keuzes die we verstandig noemen, maar we voelen van binnen heel wat anders. 

Laten we de boel gaan opstoken, verder kijken dan we normaal doen, het bekende achter ons laten! Wij mannen zijn nou eenmaal anders, voor de buitenwereld vaak chaotisch, niet gestructureerd. Ik begrijp het wel, we zijn wat verdwaald van het "man zijn".

Wat is het man zijn eigenlijk? Nou, laten we het daar eens over hebben bij het vuur met een biertje. Tot dan topper!

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrow

mijn naam is

Sierk Rijkeboer

Vake be’j te bange! (Vaak ben je te bang)

Het leven is bedoeld om in te spelen en alles in uit te proberen. Ik vind tijd met mijn kids en vrouw mega belangrijk, maar vind het ook nodig om tijd voor mezelf te hebben. En als ik dan zin heb om de hele dag rond te lopen in mijn korte broek en badjas, dan is dat helemaal goed. Terughoudend zijn in het leven is de grootste doodzonde die er is en iets waar ik nooit meer aan meedoe, dit is een verspilling van mijn tijd. En we maken het leven zo ingewikkeld….. Hou het simpel en luchtig!

Het is belangrijk dat IK bepaal hoe mijn leven eruit ziet en niet dat de mening van een ander ervoor zorgt dat ik ga twijfelen aan wat ik doe. Die vrijheid van zelf kiezen en bepalen…. Dat is voor mij leven.