6 maanden

Hike naar de Top


6 maanden traject inclusief 5-daagse hike

FUCK DE REST!

LATEN WE HET OP JOUW MANIER DOEN!


Herken je dit?


Je bent helemaal niet hier. Je staat in de keuken en je merkt in één keer dat je vrouw tegen je praat. “De kinderen roepen je man! Waar ben je met je hoofd.” Je hebt ze echt niet gehoord door alles van de zaak wat er in je hoofd speelt en al het andere waar je aan denkt. 

Je kijkt naar je agenda en ziet alleen maar een wirwar van woorden en tijden. Die extra opdrachten die je hebt binnengehaald zijn super, maar helpen hier niet aan mee. Jezus! Hoe moet ik dit allemaal doen!

Voor de zoveelste keer ben je weer iets vergeten. “Het lijkt wel of ik er nog een kind bij heb” zegt je vrouw. “Die paar dingen die je moet onthouden kun je al niet”. Geïrriteerd reageer je op de opmerkingen van je vrouw. Vroeger was je attenter en oplettender. Maar sinds de kids er zijn, het nieuwe huis en de drukte in je zaak ben je vergeetachtiger dan ooit te voren.

Als je de lege flessen in de glasbak gooit, tel je de bierflesjes die je van de week hebt leeg gedronken. Hhhhhhhmmm, dat zijn er best wat. Maar het geeft je wel rust in je hoofd ’s avonds. En het is niet alsof je minder presteert overdag, toch? Jaaaa, je bent wat vermoeider en het duurt een halfuurtje langer voor je aan staat in de ochtend…. Je vraagt jezelf wel eens af of je drinkt omdat je het lekker vind of omdat je meer rust wil in je hoofd.

Je opent je net nieuw gekochte agenda vol goede moed. Fuck it! Nu ga ik het wel redden om meer structuur en minder chaos in mijn hoofd te krijgen. Twee weken later zie je de agenda liggen in de kast en weet je hoe laat het is. Godsamme… Dit is de zoveelste keer dat je iets geprobeerd hebt wat niet werkt. Zelfhulpboeken, digitale agenda, papieren agenda, 100 dagen planners…. Je vraagt jezelf af of je het wel echt wil? Of je echt wel structuur wil? Hoezo kun je dit niet?

Why fit in when you were born to stand out?

hoe zou het voor je zijn als?


Je thuis bent, je ook ECHT thuis bent en voor de volle 100% aandacht hebt voor je vrouw en kids. Dat je niet met je hoofd afdwaalt naar die opdrachten voor de zaak, naar die mailbox waarvan je denkt dat die volloopt. Gewoon hier zijn en niet met die 3 stemmen in je hoofd die tegen je praten.

Je chaotische hoofd minder chaotisch is. Structuur niet een vies woord is en je overzicht hebt en je weet wanneer je wat moet doen. Dat je vaste blokken hebt waarin je werkt, sport, tijd met je kids hebt, je vrouw verrast met een romantisch diner.

Je in het nu leeft, je je vrouw voor bent met het maken van die afspraak bij de dokter voor je zoon. Je leeft met een vast systeem waardoor je dingen minder snel vergeet en je je daar niet meer druk over hoeft te maken.

Je rust hebt doordat je jezelf een goede basis hebt aangeleerd en niet door bier te drinken. Maar hé, maak je niet druk! Er is altijd tijd voor een biertje. Maar puur omdat het lekker is.

Je weet dat structuur en agenda’s nooit je sterke kant zullen zijn. Maar dat is helemaal okee, je hebt je eigen manier. Met je eigen agenda, met je eigen planning. Want je weet dat als de basis goed staat, alles goed gaat.

Everything will be okay in the end.

If it's not okay, it's not the end

dat is mogelijk als je:


Start met Hike naar de Top. Een 6 maanden traject waarin je het volgende krijgt: 

  • 1 op 1 coaching. 12 coaching sessies ga ik je begeleiden! Dit doen we bij mij op kantoor thuis in Rogat, maar het kan ook online. In de sessies behandelen we de stappen die jij gaat maken om te komen waar je wilt staan. Gaandeweg vorm je een basis-structuur hoe je dit gaat doen! 
  • Twee keer per week een persoonlijke workout die je thuis (of in de gym) kan doen om ook fysiek sterk te worden. Alles start met een gezond en sterk lichaam. 
  • Dagelijkse mail en app hulp. Er bestaan (bijna) geen domme vragen. Mijn klanten die het meeste resultaat halen, stellen de meeste vragen. Dus app, mail me! Ik reageer altijd binnen 24 uur. 
  • Jaar Lifeplanner. Met deze planner pas je toe wat ik je leer. Een makkelijke, overzichtelijke planner die ik heb ontworpen om maximale structuur te bieden aan de chaotische succesvolle man die meer richting zoekt. 
  • 5-daagse Hike. Tijdens deze hike ga je tot het uiterste. Je leert pieken en dalen te overwinnen. Fysiek en mentaal word je uitgedaagd en word je meer en meer bewust van jouw eigen kunnen.

Het traject vraagt slecht om een investering van

5997 euro of 6 termijnen van 1097 euro.

deze gratis inspiratie helpt je alvast!


wat zeggen anderen over dit traject?


Ik voelde me na de eerste maand al een stuk beter!

Ik ben opgegroeid in Staphorst en bij ons thuis werd niet gepraat over je gevoel. Tot mijn 30ste had ik hier geen last van en heb ik er ook nooit bij stilgestaan dat dit mij parten kon gaan spelen.Maar er begon wat te knagen en ik kon er de vinger niet opleggen. Toevallig kwam ik Sierk tegen in de kroeg en we raakten in gesprek, hij stelde mij vragen die mij nog nooit gesteld waren. Ik voelde me erg ongemakkelijk en had eigenlijk de neiging weg te gaan.Nog geen week later zat ik bij Sierk thuis voor mijn eerste sessie, en het ongemakkelijke gevoel werd alleen nog maar groter! We hebben mijn leven uitgespit en gekeken waar mijn grootste knelpunten liggen. Tot mijn grote verbazing gingen we daar helemaal niet mee aan het werk (HAHAHAHAHA). Nee..... ik moest eerst aan de gang met mijn gezondheid. Sporten, ademhaling, slaap en mijn voeding. En nu begrijp ik wel waarom! Ik voelde mezelf na de eerste maand een stuk beter en werd daardoor ook direct een betere man en vader.Ondertussen zit ik bij Sierk in mijn tweede Hike naar de Top programma. Ik hoef niet meer om de week een sessie te hebben (en zoals Sierk het zegt "Daar heb ik ook helemaal geen zin in! Die tijd besteed ik liever aan mijn vrouw"), maar kom elke maand bij Sierk thuis om de maand te evalueren.Ik kan wel zeggen dat Sierk een aanrader is, maar dit moet je zelf ondervinden.

Ik ben vrijer en assertiever geworden. En een veel betere man/vader!

Ik slikte veel te veel van andere mensen. En niet op een vervelende manier hoor! Maar ik wou geen gedoe, dus eindigde het altijd in "Aaah, laat maar wezen, ik reageer wel niet".Maar door dit te vaak te doen kwam ik erachter dat ik steeds meer frustratie en stress kreeg, want ik was het er niet mee eens, maar durfde het niet te zeggen!Ik zit nu 6 maanden bij Sierk en ben vrijer en assertiever geworden. En een veel betere man/vader!Voor wie ik Sierk aanraad? Voor alle heren die het gevoel hebben dat het leven geen fuck meer aan is na hun veertigste!

profile-pic
Alexander Gerrits
Eigenaar Echt Gerrits

wat gaan we doen?


STAP 1

01

Minder keuze mogelijkheden

Simpel maken

Zien wat je deed en gaat doen

STAP 2

02

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna minim veniam.

STAP 3

03

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna minim veniam.

inclusief instructievideo's

hoe pas jij je eigen funnels aan?

Ik neem je alle techniek uit handen. Jij hoeft alleen maar die dingen te doen waar je goed in bent. Ik heb het wil immers al voor je uitgevonden! Ik zet alle funnels voor je neer, maar ik ga je ook leren hoe je de funnels zelf kan aanpassen. We installeren samen de machine en zorgen ervoor dat hij aan kan. Na afloop weet jij hoe je die machine kan blijven voorzien van olie, zodat de machine optimaal blijft werken.

Twijfel je nog over deze dienst wel bij je past?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.