masterclass

Opstoken voor mannen
UUR

OPSTOKEN


We gaan de boel even lekker opstoken! 

We gaan even weg van de alledaagse sleur. Weg van de maandagochtend meetings, VRIMIBO's en overvolle agenda‚Äôs. Even weg van vrouw en kinderen. Even helemaal niks...... 

We stoken het vuur even lekker op onder het genot van een biertje en goede gesprekken over het leven. Wij gaan je opstoken om meer te vertellen dan je normaal zou doen. Vaak laten we ons leiden door onze omgeving. We maken keuzes die we verstandig noemen, maar we voelen van binnen heel wat anders. 

Laten we de boel gaan opstoken, verder kijken dan we normaal doen, het bekende achter ons laten! Wij mannen zijn nou eenmaal anders, voor de buitenwereld vaak chaotisch, niet gestructureerd. Ik begrijp het wel, we zijn wat verdwaald van het "man zijn".

Wat is het man zijn eigenlijk? Nou, laten we het daar eens over hebben bij het vuur met een biertje. Tot dan topper!

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrow

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER deze masterclass?


Ik voelde me na de eerste maand al een stuk beter!

Ik ben opgegroeid in Staphorst en bij ons thuis werd niet gepraat over je gevoel. Tot mijn 30ste had ik hier geen last van en heb ik er ook nooit bij stilgestaan dat dit mij parten kon gaan spelen.Maar er begon wat te knagen en ik kon er de vinger niet opleggen. Toevallig kwam ik Sierk tegen in de kroeg en we raakten in gesprek, hij stelde mij vragen die mij nog nooit gesteld waren. Ik voelde me erg ongemakkelijk en had eigenlijk de neiging weg te gaan.Nog geen week later zat ik bij Sierk thuis voor mijn eerste sessie, en het ongemakkelijke gevoel werd alleen nog maar groter! We hebben mijn leven uitgespit en gekeken waar mijn grootste knelpunten liggen. Tot mijn grote verbazing gingen we daar helemaal niet mee aan het werk (HAHAHAHAHA). Nee..... ik moest eerst aan de gang met mijn gezondheid. Sporten, ademhaling, slaap en mijn voeding. En nu begrijp ik wel waarom! Ik voelde mezelf na de eerste maand een stuk beter en werd daardoor ook direct een betere man en vader.Ondertussen zit ik bij Sierk in mijn tweede Hike naar de Top programma. Ik hoef niet meer om de week een sessie te hebben (en zoals Sierk het zegt "Daar heb ik ook helemaal geen zin in! Die tijd besteed ik liever aan mijn vrouw"), maar kom elke maand bij Sierk thuis om de maand te evalueren.Ik kan wel zeggen dat Sierk een aanrader is, maar dit moet je zelf ondervinden.

Ik ben vrijer en assertiever geworden. En een veel betere man/vader!

Ik slikte veel te veel van andere mensen. En niet op een vervelende manier hoor! Maar ik wou geen gedoe, dus eindigde het altijd in "Aaah, laat maar wezen, ik reageer wel niet".Maar door dit te vaak te doen kwam ik erachter dat ik steeds meer frustratie en stress kreeg, want ik was het er niet mee eens, maar durfde het niet te zeggen!Ik zit nu 6 maanden bij Sierk en ben vrijer en assertiever geworden. En een veel betere man/vader!Voor wie ik Sierk aanraad? Voor alle heren die het gevoel hebben dat het leven geen fuck meer aan is na hun veertigste!

profile-pic
Alexander Gerrits
Eigenaar Echt Gerrits

Over mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.